Hencs - vásárlás


Testvéremtől kaptam ajándékba a közös vásárlás ajándékutalványt. Kicsit izgultam, mielőtt nekiindultunk, hiszen sosem kedveltem vásárolni. Nagyon pozitív élmény volt, hiszen Noémi már előre összegyűjtötte a számomra ideális darabokat. Célirányosan haladtunk, így az átlagos vásárlási idő kb fele alatt sikerült a megfelelő, jól kombinálható ruhatárat összeállítani.

Kati - tanácsadás


Sosem volt kiemelt kérdés számomra az öltözködés, inkább a praktikum játszott szerepet a ruházatom kiválasztásában. Két kisgyerek mellett rendszeresen a könnyen használható, kényelmes darabokat viseltem. Úgy éreztem, eljött az idő, hogy kicsit magammal is foglalkozzak és nőiesebbé tegyem a megjelenésemet. Ebben kértem és kaptam segítséget Noémitől, aki mind a színek megismerésében és az alkatomhoz illő öltözködés kialakításában nagyon sok hasznos tippet, javaslatot és útmutatást adott nekem.

Anikó - tanácsadás


Sok helyen olvastam már a színtípusokról, de igazából egyedül nem tudtam eldönteni én magam melyikbe is tartozom. Ezért elhatároztam, hogy profi segítséget veszek igénybe. Nagyon örültem, hogy így döntöttem! Noémi megmutatta, milyen jelentősége van, ha a saját, előnyös színeinket viseljük, ezt a környezetem visszajelzéseiből, nap, mint nap látom. Köszönöm!

Heni - tanácsadás


Nagyon érdekes volt látni, hogy egy-egy szín micsoda változást idéz elő az arcomon. Megtanultam, hogy eddig döntően az alapján választottam ruhát, hogy a színe alapból tetszik-e. Most már tudatosan választok.

Zsóka - tanácsadás


Nagyon feldobott a tanácsadás, hiszen én voltam a középpontban, végre jutott idő rám ebben a rohanó világban. Azt gondoltam, hogy minden előnyös szín megtalálható a ruhatáramban, de ez a 2 óra megmutatta, hogy még léteznek olyan színek, melyeket becsempészhetek a mindennapjaimba. Még olyat is találtunk, melyet álmomban sem gondoltam volna! Sugárzó egyéniséged nagyon kellemes hangulatot teremtett számomra. Az biztos, hogy most hazamegyek és a ruhatáram néhány darabjától megszabadítom a gardróbom. Köszönöm Neked!

Job Evolution Nonprofit Kft – előadás


Nagyon izgalmas és sokrétű előadást hallottunk, a „sajátmárkaépítés” lépésein át a színek pszichológiájáig. Köszönjük!

Kata – gardróbrendezés


Sokszor álltam tanácstalanul reggelente a gardróbom előtt, hogy mit vegyek fel, annak ellenére, hogy a szekrényeim már kevésnek bizonyultak a ruháim tárolásához. Noémi segítségével megváltam a rég nem hordott, valamint a színben és fazonban nem illő ruháktól. Újra van szabad hely a gardróbban.

Dóra – közös vásárlás


Sosem szerettem vásárolni, mivel egyedül nem szívesen döntök, szükségem volt az objektív külső szemre. Alapruhadarabok felkutatásában volt segítségemre Noémi, aki korábbi sportos és kényelmes öltözködésem ellenére megkedveltette velem a klasszikus és legnőiesebb ruhadarabot, a RUHA-t!

Bea – ruhakészítés


Esküvői meghívás alkalmával szembesültem azzal a problémával, hogy ha elegáns ruhát szeretnék venni magamnak, akkor a konfekció kínálat leginkább a fiatal korosztály számára nyújt megoldást, vagy meg kellene elégednem, a kevésbé nőies, kifinomultnak nem nevezhető korosabb hölgyek részére kialakított darabokkal. Döntöttem, és egy csodálatos egyedi fazonú és anyagú ruha-kabát komplé elkészítésével bíztam meg az EMY Fashion Lounge csapatát. Talán nem kell mondanom, hatalmas sikere volt a ruhámnak! Köszönöm!

Andi – stílustanácsadás


Mindig szerettem színesen öltözködni, de azt én is éreztem, nem biztos, hogy minden általam kedvelt szín megfelelő. Noémi megmutatta nekem, mely színek és tónusok állnak nagyon jól és melyek kevésbé előnyösek. Az előnyös ruhafazonok megismerése is nagyon hasznos volt számomra, de sajnos több korábban vásárolt darabtól is meg kell válnom.