Komplett szín- és alkatelemzés

A 2 órás konzultáció során megismertetem veled a „saját színeidet”, így egyszerűbb lesz a vásárlás és a szín – és fazonválasztás, valamint mindig a megfelelő színvilágú és alkatodhoz illő ruhadarabok lesznek a szekrényedben.

Először a színekkel kezdünk. Ezt úgy képzeld el, hogy a tükör előtt ülve, színkendők segítségével végignézzük mely színek előnyösek a szemed és hajad színéhez, melyek emelik ki leginkább a bőröd tónusát, valamint melyek erősítik a saját egyéniségedet.

Ezután megtanítom Neked hogyan hangsúlyozd előnyös adottságaid, alkatod megismerése által. Megkeressünk melyek a számodra ideális nyakmegoldású felsők, milyen gallérú ingek, melyek a legelőnyösebb fazonú öltönyök, valamint milyen a legmegfelelőbb nadrágfazon és hossz.

Célunk a harmonikus testkép kialakítása. A tanácsadást követően magad is érezni fogod mi számodra a legmegfelelőbb választás.

Szolgáltatás díja: 32.000 Ft + Áfa

Gardróbrendezés

Tudtad, hogy a legtöbben mindössze csak ruháik 20-50%-át viselik?

Segítségemmel használhatóvá tesszük a ruhatáradat, maradjon minden, ami jól kombinálható színben és fazonban és stílusban hozzád illik. Váljunk meg azoktól a daraboktól melyek jó ideje csak a helyet foglalják.

Szolgáltatás díja: 10.000 Ft + Áfa/óra

Közös vásárlás

Melyek azok az alapdarabok melyekre szükséged lehet? Nehezen tudod eldönteni?

A jó befektetésnek szánt darabokat nem az áruk mutatja meg, sose vásárolj „első felindulásból”, mindig gondold át, hogy a meglévő darabjaiddal hogyan tudod kombinálni. Ebben segítek neked egy közös vásárlás alkalmával, ahol a cél: tartós, jól párosítható ruhák, nem divatdarabok beszerzése.

Szolgáltatás díja: 12.000 Ft + Áfa/óra